Tutaj jesteś: flota.com.pl > Forum > Zarządzanie flotą w Policji?

Forum - Zarządzanie

rss
Zarządzanie
Temat:
|Dodał:|Odp:|Wyśw:|Data dod.:
Zarządzanie flotą w Policji?
madmax
25071
09-03 15:09

madmax (09-03 15:09) 
To dopiero musi być wyzwanie, dzisiaj przeczytałem Newa o planowanym zakupie 5000 aut dla policji. Jak myślicie, czy pojedyncza osoba jest czymś takim w stanie zarządzać? Ciekawe z jakich systemów zarządzania flotą korzysta dodatkowo? Kary paliwowe, gps czy inne? Jakoś sobie nie wyobrażam.

Wojtek (09-10 14:31) 
myślę że najwiekszy kłopot jaki spotkałby osobę zarzadzającą to przyzwyaczejenie użytkowników .. do starych zwyczajów... ale wyzwanie w swoim charakterze, pociągające :D wrecz, chetnie bym sie zgłosił. TO BYŁOBY^ COŚ !!

FloydL (11-11 14:05) 
hehehehe nawet wymienie te zwyczaje: Po pierwsze czas jeśli idzie o nowoczesne metody zarządzania stoi na Policji w miejcu. Po drugie sprzęt jest przestarzały - samochody i narzędzia wspomagające (pamiętacie jak im Polonez wpadł do jeziorka koło drogi wraz z dwoma funkcjonariuszami i tydzień prawie go szukali), ponadto niski poziom kultury osobistej - podczas kontroli siedziałem w radiowozie w którym tak czadziło pojarą że myślałem że zwrócę na podłogę. A jak na nich wymóc dbanie o samochód skoro zarabiają 1600 zł i lubią zapach pojary ;-)

Dodaj odpowiedź

Uwaga! Aby móc korzystać z forum, musisz się zalogować:

Login:
Hasło:
Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się już teraz, u nas podajesz tylko login, hasło i email, a cała rejestracja zajmuje około 30 sekund.
A może zapomniałeś hasło lub login? Nic nie szkodzi, w tej sytuacji pomożemy!
Najnowsze galerie zdjęć
Zobacz także                 + więcej
Produkty i usługi flotowe
Kontakt | Reklama | Prenumerata | Informacje prasowe
Copyright © 2004-2007 by IPM Sp. z o.o. | Powered by +CMS